Kā pareizi dzert degvīnu

Kā pareizi dzert degvīnu

Pirmkārt, ir nepieciešams labs iemesls. Bez iemesla dzert degvīnu ir nepareizi. Bet no otras puses, iemeslu vienmēr var atrast, piemēram, satiekot senus draugus, vai arī jaunus. Bet no tā izriet, ka par to ir jāiedzer...

Otrkārt, jābūt labai kompānijai. Svešu cilvēku kompānijā tev nav draudzīgs noskaņojums un degvīns nedzerās kā vajadzētu.

Treškārt, jābūt degvīnam. Turklāt tikpat labam kā kompānija. Neekonomējiet uz degvīna – ekonomija uz degvīna ir ekonomija uz veselību, tā ir ekonomija uz jautrību. Labs un tīrs degvīns – tas ir labs noskaņojums, lieliski pavadīts vakars un skaidra galva nākamajā rītā.

Kā vajag pareizi uzkost dzerot degvīnu? Vienmēr var atrast uzkožamo, kas patiks visiem.

Vēsturiski pati populārā uzkoda ir sālīti gurķi un siļķe. Tā teikt, zinātnieki neko labāku par sālītu gurķi izdomāt nevarēja, lai gan divdesmit gadus cīnījās par labāka uzkožamā izdomāšanu.

Zinātnieki par vislabākajiem uzkožamajiem ir atzinuši:

    * sālītu gurķi, kuriem ir iespējamas dažādas gastronomiskas variācijas;
    * skābētus kāpostus, kuri ģeniāli harmonē ar laba degvīna garšu;
    * siļķi, gatavotu ar sīpoliem un eļļu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Bija laiks, kad vīns bieži vien tika izrakstīts kā zāles pret bronhītu un gripu

Pasākumi

Mākslas dienas 2009 Latgales Kultūrvēstures muzejā

Kā katru pavasari, arī šogad, visā Latvijā 18.aprīlī ir sākušās un līdz 17.maijam turpināsies Mākslas dienas 2009. Rēzeknē ikviens tiek aicināts „ķert mākslu”, ko tiešā un...