Dodamies vīna un ēdiena ekspedīcijā (janvāris/februāris)

Komentāri (5) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
miss*evita
es gan tik viennozīmīgi vis nepiekristu, ka sarkanais. esmu lasījusi pētījumu, ka gan viens, gan otrs, (ja vien ir sauss, nevis zemas kvalitātes un pussalds, tā, lai garšīgāk), ir veselībai labvēlīgs - tikai sarkanais vairāk sirds un asinsvadu sistēmai, savukārt baltais - respiratorai (es uzreiz iedomājos par savu smēķējošo tēvu). tā, ka uzsvars tomēr uz kvalitāti un mērenām devām. priekā! ;)
30.03.2008. plkst. 23:41
Red Dragon
anna, sarkanais viennozīmgīgi ;) it sevišķi pie pusdienām/vakariņām - pie sarkanās gaļas.
07.02.2008. plkst. 17:23
Gribetos pagarsot,dazus izsmalcinatos vinus..
06.02.2008. plkst. 07:21
kurš ir veselīgāks sarkanais vai baltais?
04.02.2008. plkst. 18:28
hmm
Trapiche nav tas pats, kas bija tai top 100 pa 3 latiem?
02.02.2008. plkst. 12:36

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vārds „tosts” nāk no Senās Romas, kur vīnā tika iemesta kaltētas maizes gabals

Pasākumi

Akcija "Ziemassvētku dāvana mazuļiem un viņu vecākiem" noslēgusies

Īpašs sveiciens un pārsteigums māmiņām un viņu mazuļiem!
Sadarbībā ar "Jaunais zvaigzņu teātris" esam sagatavojuši lielisku Ziemassvētku dāvanu visiem mazajiem...